เมอร์ฟี่

ufabet ข่าวกีฬา : เมอร์ฟี่ เผยถึงนักเตะอาร์เซน่อลฟอร์มดีแน่ถ้าอยู่ลิเวอร์พูล

มกราคม 9, 2020

เมอร์ฟี่ เผยถึงนักเตะอาร์เซน่อลฟอร์มดีแน่ถ้าอยู่ลิเวอร์พูล

แดนนี่ เมอร์ฟี่ กองกลางระดับตำนานของ ลิเวอร์พูล สโมสรอันดับต้น ๆ ของพรีเมียร์ลีกอังกฤษแสดงให้เห็นว่าหาก กรานิต ชาก้า กองกลาง อาณเซน่อล อยู่กับ “ลิเวอร์พูล” ดังนั้น ชาก้า จะทำงานได้ดีเพื่อเป็นผู้เล่นที่ยอดเยี่ยม

ชาก้าทำได้ดีใน โบรุสเซีย มึนเช่นกลัดบัค ซึ่งทำให้ อาร์เซน่อล คว้าตัวเขาเข้าร่วมกองทัพในปี 2559 อย่างไรก็ตามผู้ติดตาม “ปืนใหญ่” ที่ผ่านมาไม่พอใจ 27 ปีไม่น่าจะพัฒนาได้มากเท่าที่ควร นอกจากนี้เขายังมีปัญหากับแฟน ๆ ของทีมจนถึงจุดที่ถูกปลดออกจากการเป็นกัปตันของทีม

อย่างไรก็ตาม เมื่อคุณต้องมาเล่นให้ทีมที่กำลังมีปัญหาอยู่นิดหน่อยจนเขาต้องมาช่วยเกมรับแล้วล่ะก็ เขาก็จะเป็นเหมือนคนไร้ประโยชน์ และมีจังหวะที่บกพร่อง มันเป็นปัญหาของ มิเกล อาร์เตต้า เพราะเขามีขุมกำลังที่ต้องทำการปรับแต่งนิดหน่อย

เมอร์ฟี่

Murphy Revealed to the Arsenal players that they will be in Liverpool for good.

Legendary midfielder Danny Murphy of Liverpool, the top club of the English Premier League, shows that if Granit Shaka midfielder Arsenal is with “Liverpool” then Shaka will work. Good to be a great player.

Shaka did well in Borussia Müncheng, such as Gladbach, which Arsenal seized him to join the army in 2016.

However, the past “Cannon” followers are not happy for 27 years. Should develop as much as should He also had problems with the fans of the team to the point of being discharged as captain of the team.

However, when you have to play for the team that is having a little problem until he has to help with the defensive game, then He will be like a useless person. And has a deficient rhythm It’s a problem with Miguel Arteta, because he has the power to do a little adjustment.

ขอบคุณข้อมูลจาก : ufa991.com,ufa991.net,ufa44.com

สามารถติดตามข่าว ufabet ได้ที่ : diachiphongkham.org